Overval op Jumbo supermarkt in Winkelcentrum Woensel Eindhoven

0
De politie onderzoekt de overval - Foto: SQ Vision

EINDHOVEN – Op de Jumbo supermarkt in het Eindhovense Winkelcentrum Woensel is zondagavond een overval gepleegd. Een negroïde man zou de winkel hebben overvallen toen die nog open was. Er zou niemand gewond zijn geraakt. De overvaller ging er via een nooduitgang van door.

De politie hield in de Beekstraat een verdachte aan in verband met een gestolen voertuig – Foto: SQ Vision

Verdachte aangehouden
Agenten hielden niet ver daar vandaan in de Beekstraat een verdachte aan in verband met een gestolen voertuig. Uiteraard wordt onderzocht of hij ook iets met de overval te maken heeft. De man is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Het is nog niet duidelijk of er een of meerdere verdachten betrokken waren bij de overval.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1434″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: SQ Vision Mediaprodukties