Veel schade bij ongeval op Eindhovenseweg in Valkenswaard

0
Foto: Rico Vogels / SQ Vision

VALKENSWAARD – Op de Eindhovenseweg in Valkenswaard is zondagavond een ongeval gebeurd. Rond 21.15 uur kwamen op de kruising met de Valkenierstraat twee auto’s met elkaar in botsing. Daarbij ontstond veel schade maar er raakte niemand gewond. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1435″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Rico Vogels / SQ Vision