(VIDEO) Bestelbus uitgebrand aan Jan de Rooijstraat in Oss

0

OSS – Aan de Jan de Rooijstraat in Oss is maandagochtend vroeg een bestelbus uitgebrand. De brand werd rond 5.45 uur ontdekt en bij de brandweer gemeld. Die was daarna snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de bestelbus onherstelbaar werd beschadigd. De cabine is volledig verwoest.

Van de bestelbus bleef niet veel over – Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Oorzaak onbekend
Over de oorzaak van de brand is niets bekend. Mogelijk stelt de politie nog een onderzoek in. De bus zal moeten worden afgevoerd door een bergingsbedrijf.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1436″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Gabor Heeres / SQ Vision