Brommobiel en BMW botsen op kruispunt in Etten-Leur

0
Foto: Perry Roovers - MaRicMedia

ETTEN-LEUR – Op de kruising Hoge Bremweg met de Hilsebaan zijn dinsdagmiddag een brommobiel en een BMW met elkaar in botsing gekomen. De brommobiel is hierbij tegen een boom tot stilstand gekomen. De bestuurder van de brommobiel is hierbij licht gewond geraakt en word nagekeken in de ambulance. Hij is daarna ter controle naar het ziekenhuis overgebracht. Wat zijn verwondingen waren is niet bekend. 

De brommobiel kwam tegen een boom tot stilstand. Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

Met de schrik vrij
De bestuurster van de bmw kwam met de schrik vrij. Beide auto’s zijn getakeld door een bergingsbedrijf. 

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1444″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]