Garage in brand door aanwezige hennepkwekerij in Tilburg

0
Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

TILBURG – De brandweer kreeg dinsdagmiddag 22 augustus een melding van een woningbrand op de Drimmelenstraat. Hier stuitte zij in de garage op een hennepkwekerij. Hierop werd ook de politie ingeschakeld. De bewoner is met brandwonden naar het ziekenhuis gebracht.

Ook in de kruipruimte werden hennepplanten aangetroffen. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Kruipruimte
Rond 13.30 uur nam de politie poolshoogte op het genoemde adres. Hier zagen agenten rook uit de woning komen. Ook de brandweer was aanwezig en deed ter plaatse onderzoek. De brand is in een korte tijd geblust. Uit onderzoek bleek dat de brand is ontstaan in de garage en de kruipruimte van de woning. Hier werd een hennepkwekerij met circa 150 hennepplanten aangetroffen. De kwekerij wordt op dit moment ontruimd.

De ruim 150 planten worden vernietigd. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Geen instortingsgevaar
De schade aan de woning is beperkt gebleven en er is geen sprake van instortingsgevaar. De politie gaat op korte termijn met de verdachte in verhoor. 

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1443″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]