Geruimde caravans Fort Oranje opgeslagen bij Stolwerk in Breda

0
De geruimde caravans staan opgeslagen bij Stolwerk in Breda. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

BREDA/RIJSBERGEN – De geruimde caravans van Fort Oranje staan opgeslagen bij sloopbedrijf Stolwerk in Breda. Vanuit daar zal per caravan worden bekeken wat er met de caravan gaat gebeuren. Een groot gedeelte is rijp om gesloopt te worden. 

Tientallen caravans staan in afwachting van hun lot op het terrein van Stolwerk in Breda. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Asbest
Woordvoerder Louise Schneider geeft aan dat dat de caravans met waarde en de caravans waar mogelijk asbest in zit apart staan opgeslagen op het grote sloopterrein. In totaal zijn nu ruim 170 caravans verwijderd van Fort Oranje en afgevoerd naar het sloopterrein van Stolwerk. 

Caravans met waarde staan achter een hek. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Eigen kavel
De gemeente Zundert hoopt dat de laatste caravan eind december van het terrein is. Wel wordt een uitzondering gemaakt voor bewoners met een eigen kavel en bewoners met een zorgindicatie. Zij hoeven voorlopig nog niet van de camping af. 

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1440″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]