Woningbrand in ’s Gravenmoer na werkzaamheden aan dak, man ademt rook in

0
Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

’s GRAVENMOER – Een man is dinsdagmiddag gewond geraakt nadat er tijdens werkzaamheden aan het dak brand ontstond. De man ademde rook in. Hij werd door omstanders van het dak van zijn woning aan de Hollandse Tuin gehaald terwijl de vlammen om hun heen sloegen. De brandweer was snel ter plaatse en heeft de brand geblust. 

Behalve politie en brandweer werd ook een ambulance gealarmeerd. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Gewond
De man is ter plaatse door het gealarmeerde ambulancepersoneel nagekeken. Onbekend is of hij mee naar het ziekenhuis moet. 

Onderzoek
Wat er precies misgegaan is bij de werkzaamheden aan het dak is niet bekend. De politie doet onderzoek. 

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1442″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]