Fietser lichtgewond bij aanrijding met auto in Breda

0
De fiets had flinke schade. Foto: Perry Roovers - MaRicMedia

BREDA – Woensdagochtend omstreeks 11.00 uur is op de Fellenoordstraat ter hoogte van het Arsenaalpad een fietser aangereden door een auto. De fietser is hierbij gewond geraakt en ter plaatse behandeld door de medewerker van de ambulance. De man hoefde niet naar het ziekenhuis maar kreeg wel het advies om even nog langs de dokter te gaan.

De fietser raakte lichtgewond. Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

Met de schrik vrij
De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij. Hij gaf aan de fietser over het hoofd te hebben gezien. De auto had schade rechtsvoor en had daar ook een lekke band. De fiets had aanzienlijke schade.

Medewerkers van de gemeente hadden de weg gedeeltelijk afgezet en regelde het verkeer. De man is door die medewerkers naar huis gebracht, zijn fiets werd achterin geladen.

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1447″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]