(VIDEO) Gewapende man overvalt Kruidvat winkel aan Antwerpenlaan in Eindhoven

0

EINDHOVEN – Het Kruidvat filiaal aan de Antwerpenlaan in Eindhoven is woensdagmiddag overvallen. Een gewapende man kwam de winkel in het buurtwinkelcentrum in de wijk De Tempel binnen en eiste geld. Daarbij bedreigde hij een medewerkster met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Of hij ook daadwerkelijk iets buit wist te maken is niet duidelijk.

Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

Gevlucht op fiets
De ongeveer twee meter lange en slanke man zou er na de overval op een fiets vandoor zijn gegaan in de richting van de Bisschop Bekkerslaan. Bij de overval is niemand gewond geraakt. De politie is begonnen met een onderzoek en heeft onder omwonenden en gebruikers van social media een Burgernet bericht verspreid met de oproep aan getuigen om zich te melden.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1449″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Sem van Rijssel / SQ Vision