Undercover politieauto mogelijk betrokken bij ernstig ongeval in Tilburg

0
Foto: Jack Brekelmans / Persburo-BMS

TILBURG – Een man is vanavond omstreeks 20.15 uur op een parkeerplaats aan de Rossinistraat in Tilburg zwaargewond geraakt bij een aanrijding. Mogelijk is de man aangereden door een voertuig en meters meegesleurd. Bij het ongeval zou mogelijk een onopvallende politieauto zijn geweest.

Foto: Jack Brekelmans / Persburo-BMS

Onderzoek
Rechercheurs van een ander district doen onderzoek naar de toedracht van dit ongeval. De parkeerplaats aan de Rossinistraat is momenteel afgesloten voor onderzoek, ook een buurtonderzoek is momenteel gaande. Het slachtoffer is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1450″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Jack Brekelmans / Persburo-BMS