Auto belandt op kop na ongeval in Breda, bestuurder gewond

0
Foto: Tom van der Put - MaRicMedia

BREDA – Een automobilist is donderdagmiddag gewond geraakt nadat hij met zijn auto een manoeuvre maakte waardoor de auto op zijn kop belandde. De man zou geschrokken zijn van een auto die stil stond voor het verkeerslicht, waarna hij uit moest wijken. Bij die uitwijkmanoeuvre raakte hij waarschijnlijk een stoeprand, waardoor zijn auto op de kop belandde. De auto schoof op zijn kop een stuk over de weg, en raakte daarbij een andere auto. Van die auto stond een wiel krom door de botsing.

De brandweer heeft de auto weer op vier wielen gezet. Foto: Tom van der Put – MaRicMedia

Berger
De auto van de veroorzaker was er beduidend slechter aan toe. Terwijl de bestuurder in de ambulance behandeld werd, hebben brandweermensen de auto weer op vier wielen gezet. Een berger kwam ter plaatse om de auto af te voeren.

De brandweer heeft de auto weer op vier wielen gezet. Foto: Tom van der Put – MaRicMedia
Foto: Tom van der Put – MaRicMedia