Cafetaria in Gemert overvallen door gewapende en gemaskerde man

0
Foto: Harrie Grijseels - SQ Vision

GEMERT – Een gemaskerde en gewapende man heeft woensdagavond een cafetaria aan het Kruiseind in Gemert overvallen. Hij bedreigde het personeel met iets wat op een steekwapen leek. De melding kwam net na elf uur binnen bij de meldkamer. 

De politie doet onderzoek. Foto: Harrie Grijseels – SQ Vision

Groot mes
Getuigen meldde dat de overvaller een groot mes bij zich had. Tijdens de overval waren er nog klanten aanwezig maar er raakte niemand gewond. De overvaller is zonder buit gevlucht in de richting van de Deel/Pandelaar. Een zoekactie van de politie heeft nog niets opgeleverd. De politie doet onderzoek. 

Poolse supermarkt
Eerder op de avond werd ook al een Poolse winkel overvallen in Helmond. Daar zou mogelijk een schot gelost zijn. Ook daar is de politie bezig met een sporenonderzoek.