Vlam in de pan bij woning in Dongen, bewoner blust zelf met blusdeken

0
De brandweer was snel ter plaatse. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

DONGEN – Bij een vlam in de pan in een woning aan de Sint Josephstraat is de brandweer met twee voertuigen ter plaatse geweest. De melding kwam iets voor drie uur binnen bij de meldkamer. Bij aankomst van de brandweer was de brand al geblust. De bewoner van de woning wist zelf de brand te blussen door een blusdeken te gebruiken. Door het adequate optreden van de bewoner is erger voorkomen. 

De politie had de straat tijdelijk afgezet. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Niemand gewond
Er raakte bij de brand niemand gewond. De brandweer heeft nog een nacontrole uitgevoerd en zal de woning ventileren. Voor zover bekend was er nauwelijks schade in de woning. 

De politie had tijdelijk de straat afgezet. 

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1453″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]