Vrouw gewond na val in woning in Breda, traumahelikopter komt ter plaatse

0
Foto: Perry Roovers - MaRicMedia

BREDA – Woensdagochtend is een vrouw ten val gekomen in haar slaapkamer in de Burgemeester Sutoriusstraat. Meerdere ambulances en politie-eenheden waren aanwezig. Het is onduidelijk hoe de vrouw ten val was gekomen. Een opgeroepen traumahelikopter landde in de Rithsestraat op een grasveld.

De vrouw werd met een hoogwerker uit de woning gehaald. Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

Hoogwerker
De hoogwerker van de brandweer werd opgeroepen omdat de vrouw niet via de trap kon worden vervoerd. Omdat de hoogwerker van Breda met stukken stond kwam de hoogwerker uit Roosendaal.

Ziekenhuis
De vrouw is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis in tilburg, de trauma arts is mee gereden. De straat was afgezet en de stadsbussen die hier doorheen reden moesten keren.

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1452″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]