Brand bij woning aan het Herikhof in Nuenen mogelijk aangestoken

0
Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

NUENEN – Bij een woning aan het Herikhof in Nuenen heeft in de nacht van donderdag op vrijdag brand gewoed. Even voor 2.00 uur kwam de melding binnen van een buitenbrand bij een woning. De bewoners waren op vakantie en mensen uit de straat zijn meteen begonnen met blussen met emmers water.

Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

Twee branden
Er stond een fiets in brand onder een hokje bij de voordeur en op de oprit stond een stapel hout in brand tegen de garagedeur. De brandweer had de brand snel onder controle, en heeft de gehele woning en garage geventileerd.

Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

Onderzoek naar brandstichting
De politie gaat de brand onderzoeken, het is vreemd dat er op twee aparte plekken brand ontstaat terwijl de bewoners niet thuis zijn. Later vandaag zullen forensisch rechercheurs van de politie onderzoek doen en naar sporen van brandstichting zoeken.

Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision