Brandweer naar Houtse Heuvel in Den Hout voor melding buitenbrand

0
De brandweer heeft de kampvuurtjes geblust. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

DEN HOUT – De Brandweer van Den Hout werd vrijdagavond net voor middernacht gealarmeerd voor een melding van een buitenbrand op de Houtse Heuvel. Daar was op dat moment het evenement “Festival onder de bomen” bezig. Een evenement voor de dorpskern in Western stijl. 

De brandweer heeft de kampvuurtjes geblust. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Kampvuur
Vrijdag sloot het festival traditiegetrouw af met een dorpsdiner, de kindervoorstelling en een kampvuur. En door nog onbekende oorzaak werd een kampvuur iets groter dan verwacht. Daarop werd de brandweer gealarmeerd die het vuurtje bluste. Om herhaling te voorkomen werden ook de andere twee kampvuurtjes geblust. 

Overnachten
Het festival duurde tot middernacht. Daarna kunnen de bezoekers, als ze willen, hun tentje opslaan en op de Houtse Heuvel overnachten.

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1455″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]