Motorrijder gewond bij aanrijding op A58 bij Ulvenhout

0
Foto: Tom van der Put / MaRicMedia

ULVENHOUT – Bij een ongeval op de A58 tussen knooppunt Galder en knooppunt St. Annabosch, ter hoogte van de afslag Ulvenhout, is vanmiddag een motorrijder gewond geraakt. De motor kwam in aanraking met een auto, waarna de motorrijder onderuit ging. Hij is na behandeling door ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto: Tom van der Put / MaRicMedia

Files rond Breda door afsluiting A59
Op de snelwegen rondom Breda was het de hele dag erg druk in verband met de afsluiting van de A59 tussen knooppunt Zonzeel en Hooipolder. Er stond veel file. Mogelijk is de motorrijder tussen de file doorgereden en heeft de automobilist hem over het hoofd gezien toen hij van rijbaan wilde veranderen.

Foto: Tom van der Put / MaRicMedia

Lekke band
Een berger kwam ter plaatse om de motor af te voeren. De auto had blikschade en een lekke band. De politie heeft de automobilist geholpen met het verwisselen van de band, waarna hij zijn weg zelfstandig kon vervolgen.

Foto: Tom van der Put / MaRicMedia