Ravage en gewonde bij ongeval met vier auto’s in Veldhoven

0
Foto: Rico Vogels / SQ Vision

VELDHOVEN – Bij een ongeval in Veldhoven is zaterdagmiddag een man gewond geraakt. Kort na twee uur botsten op de Kempenbaan vier auto’s achterop elkaar. Daarbij kwam een van de voertuigen op zijn kant terecht. De politie, ambulancedienst, brandweer en een traumahelikopter kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

Foto: Rico Vogels / SQ Vision

Ravage
Het slachtoffer is ter plaatse gestabiliseerd en daarna met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De andere betrokkenen bleven ongedeerd. Wel was er sprake van een behoorlijke ravage. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1456″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Rico Vogels / SQ Vision