Brandweer blust natuurbrand bij Cadettenkamp in Teteringen

0
Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

TETERINGEN – De brandweer heeft vanmiddag bij het Cadettenkamp in Teteringen een natuurbrand geblust. De brand werd rond 13.00 uur ontdekt. Er was moeilijk bij te komen en hierdoor werd de brand opgeschaald naar middelbrand.

Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

100 m² natuurgebied verloren
De brandweer heeft nageblust om zo te voorkomen dat de brand later weer oplaait. Een bluswatertank zorgde voor de aanvoer van water. Ondanks de inspanningen van de brandweer ging 100 m² natuurgebied verloren door de brand.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1457″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Perry Roovers / MaRicMedia