Brandweer voor slaapkamerraam eigenaar brandende auto Reusel

0
"Goedemorgen, uw auto staat in brand" - Foto: Berry van Gaal / SQ Vision

REUSEL – In de nacht van zaterdag op zondag is er een auto uitgebrand op de Lensheuvel in Reusel. De gealarmeerde brandweer heeft de auto vrij snel kunnen blussen. Omdat de zwarte BMW dicht tegen een woning stond heeft de brandweer gekeken of er personen in het pand waren. Brandweerlieden hebben een ladder tegen de woning aangezet, op het raam geklopt en zo de eigenaar wakker gemaakt.

De brandweer bluste de brand – Foto: Berry van Gaal / SQ Vision

Eigenaar vermoedt brandstichting
De eigenaar gaat er vanuit dat de brand aangestoken is. Omwonenden zouden geluiden en een knal hebben gehoord voorafgaand aan de autobrand. De politie heeft van hen een verklaring opgenomen en onderzoekt de zaak. Vorig jaar zijn er in Reusel in drie weken tijd ook al eens drie zwarte BMW’s in vlammen opgegaan.

De politie onderzoekt de brand – Foto: Berry van Gaal / SQ Vision
Van de BMW bleef niet veel over – Foto: Berry van Gaal / SQ Vision