Fietser (69) overleden bij ongeval op Europalaan in Nuenen

0
Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

NUENEN – Bij een ongeval op de Europalaan in Nuenen is zondagavond een 69-jarige fietser uit die plaats om het leven gekomen. Rond 19.30 uur werden op de kruising met de Refeling twee fietsers geschept door een auto. Hulpverleners probeerden de man nog te reanimeren maar dat mocht niet meer baten. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De tweede fietser raakte slechts lichtgewond en kon ter plekke worden geholpen.

Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

Onderzoek
Alle betrokkenen waren na de fatale aanrijding hevig geëmotioneerd en werden opgevangen door politie- en ambulancemedewerkers. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend. Ongevalsanalisten van de politie hebben op de plaats van de aanrijding uitgebreid onderzoek verricht. De Europalaan was daardoor een tijdlang afgesloten voor het verkeer.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1458″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Sem van Rijssel / SQ Vision