(VIDEO) Arrestatieteam houdt agressieve man aan in woning wildvreemden

0

BREDA – Een agressieve man is zondagavond rond 19.30 uur de woning van voor hem wildvreemden aan de Pijnboomstraat in Breda binnen gedrongen. Hij weigerde het huis te verlaten waarop de bewoners de politie hebben gebeld. Nog voordat de agenten ter plaatse waren had de man zich echter opgesloten in een schuurtje en hij dreigde zichzelf iets aan te doen met een schroevendraaier.

De politie zette een zwaar bewapend arrestatieteam in – Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

Arrestatieteam
De politie nam daarop geen enkel risico en liet een in dit soort dreigende situaties gespecialiseerd arrestatieteam ter plaatse komen. Dat maakte zich een straat verderop gereed voor een inval. Rond 22.00 uur viel het zwaar bewapende team het schuurtje binnen en wist de man razendsnel te overmeesteren.

De man werd onder hevig verzet afgevoerd – Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

Hevig verzet
Hij werd onder hevig verzet door vier agenten geboeid afgevoerd naar een politiebusje. Meerdere agenten moesten de enorm agressieve man tegen de vloer van het busje duwen om hem in bedwang te houden. De man is overgebracht naar het bureau. Waarom hij zo agressief was en de woning van voor hem wildvreemden binnendrong is niet duidelijk.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1459″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Perry Roovers / MaRicMedia