Vrachtwagentje door brand verwoest op parkeerplaats naast A67 bij Lierop

0
Foto: Pim Verkoelen - SQ Vision

LIEROP – Een vrachtwagentje heeft maandagmiddag door nog onbekende oorzaak vlam gevat op een parkeerplaats aan de A67 bij Lierop. Volgens omstanders waren er diverse explosies te horen vanwege mogelijke verfbussen in de wagen. 

De brandweer was snel ter plaatse. Foto: Harrie Grijseels – SQ Vision

Door brand verwoest
De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat het vrachtwagentje volledig in de as werd gelegd. De autobrand werd rond 17:30 gemeld bij de meldkamer. Door de autobrand ontstond in beide richtingen een kleine file.

Geen gewonden 
Voor zover bekend raakte niemand gewond bij de brand.

De vrachtwagen werd totaal verwoest door de brand. Foto: Harrie Grijseels – SQ Vision