Fietser aangereden door auto in Budel

0
Foto: Harm van Leuken / SQ Vision

BUDEL – Bij een ongeval in Budel is dinsdagavond een fietser gewond geraakt. De man werd rond 19.50 uur op de kruising van de Broekkant en de Ruilverkavelingsweg geschept door een auto. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend.

Foto: Harm van Leuken / SQ Vision

Auto en fiets beschadigd
De automobilist kwam met de schrik vrij. De auto raakte flink beschadigd aan de voorkant en ook de fiets liep forse schade op. Omstanders boden direct hulp en waarschuwden de hulpdiensten. De politie heeft ter plekke getuigen gehoord en zal hierover verslag opmaken. Het voertuig zal werd afgesleept. De fiets is naar familie van het slachtoffer gebracht, zij woonden even verderop in de straat.

Foto: Harm van Leuken / SQ Vision