Fietser ernstig gewond bij ongeval op Strijenstraat in Oosterhout

0
Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

OOSTERHOUT – Een fietser is dinsdagochtend ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de rotonde van de Strijenstraat in Oosterhout. Volgens getuigen zou de man op de fiets met zijn fiets een passagiersbusje hebben geschamd en daarna hard ten val gekomen. Omstanders hebben direct eerste hulp verleend en regelde het verkeer. 

De man is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Fikse hoofdwond
De man liep daarbij een fikse hoofdwond op. Twee ambulances kwamen zijn plaatse geweest. Het ambulancepersoneel hebben de man eerst gestabiliseerd en daarna naar het ziekenhuis overgebracht. 

Omstanders boden meteen eerste hulp aan de man. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Onderzoek
De politie heeft diverse getuigen gehoord, ook werd de verklaring van de buschauffeur opgenomen. De politie onderzoekt hoe het ongeval kon gebeuren. 

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1465″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]