Man (83) overleden na beknelling in parkeergarage in Oisterwijk

0
De man kwam klem te zitten in een parkeergarage. Foto: Toby de Kort - De Kort Media

OISTERWIJK – Een bejaarde man is dinsdagavond aan zijn verwondingen overleden nadat hij bekneld kwam te zitten in een parkeergarage aan de Vloeiweg in Oisterwijk. Volgens Omroep Brabant zou het gaan om Arnold van Beckhoven, een vroeger raadslid van de partij AB Algemeen Belang Oisterwijk Moergestel Heukelom.

Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Foto: Toby de Kort – De Kort Media

Klem
Het slachtoffer kwam door nog onbekende oorzaak klem te zitten tussen een auto en een paal in de parkeergarage. De man werd nog gereanimeerd en in kritieke toestand met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Daar overleed hij aan zijn verwondingen. 

Appartementencomplex 
Meerdere brandweerwagens, ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. De parkeergarage hoort bij een appartementencomplex, waar veel senioren wonen.

Ook het MMT kwam ter plaatse. Foto: Toby de Kort – De Kort Media