Twee dumpingen van vermoedelijk drugsafval in Oosterhout en Raamsdonksveer

0
Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

OOSTERHOUT/RAAMSDONKSVEER – Bij twee dumpingen van vermoedelijk drugsafval zijn dinsdagochtend in totaal acht vaten van elk tweehonderd liter en een wasbak en een gasfles gedumpt.

De vaten met vermoedelijk drugsafval op de oprit van de A59. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Oprit A59 Oosterhout
Bij de oprit aan de Statendamweg naar de A59 werd de erste melding van de dumping gemaakt. Iets na half zeven kwam de melding binnen bij de meldkamer. O de oprit lagen zes vaten van elk tweehonderd liter. Vermoedelijk bevatte de vaten drugsafval. De oprit werd tijdelijk afgesloten om het afval door een gespecialiseerd bedrijf af te laten voeren. 

De vaten aan de Werkampenseweg in Raamsdonksveer. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Werkampenseweg Raamsdonksveer
Niet veel later werd er melding gemaakt van gevonden vaten aan de Werfkampenseweg in Raamsdonksveer. Daar bleek het om dezelfde soort vaten te gaan als die op de oprit van de A59 bij Oosterhout. Hemelsbreed zon twee kilometer van elkaar af. De politie vermoedt dat beide dumpingen verband houden met elkaar en stelt een onderzoek in. 

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1463″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]