(VIDEO) Bestelbus besmeurd met brandgel en aangestoken in Boxtel

0

BOXTEL – Kort na 4.30 uur werd afgelopen nacht een beginnende brand opgemerkt in een bestelbus die stond geparkeerd langs de Nieuwe Nieuwstraat in Boxtel. Al snel werd duidelijk dat de bestelbus doelwit was geworden van brandstichting, de bus zelf was ingesmeerd met een soort brandgel en op verschillende wielen waren aanmaakblokjes geplaatst.

Foto: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils

Onderzoek
Door snel optreden van een alerte buurtbewoner kon erger worden voorkomen. De brandweer heeft het kleine brandje gedoofd waarna de politie de bestelbus heeft bewaakt in afwachting van verder technisch onderzoek.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1464″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils