Bestuurder met de schrik vrij na ongeval op A16 bij Moerdijk

0
Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

MOERDIJK – Bij een eenzijdig ongeval op de A16 is woensdagochtend een bestuurder wonder boven wonder niet gewond geraakt. De man kwam met zijn wagen vanuit de richting van Rotterdam en wilde via de verbindingsweg de A17 op rijden. Door nog onbekende oorzaak verloor de man de controle over zijn auto en sloeg meerdere malen over de kop om vervolgens in de naastgelegen berm tot stilstand te komen. 

De bestuurder kwam met de schrik vrij. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Hulpdiensten
Een motorrijder die het zag gebeuren waarschuwde de hulpdiensten. Die rukte massaal uit naar de plaats van het ongeval. Gelukkig leek het allemaal mee te vallen en kwam de bestuurder met de schrik vrij. Zijn auto is wel total loss. deze is door een berger uit de berm getakeld en afgevoerd. 

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1470″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]