Overlast door vele regenval en harde windstoten in Deurne

0
Meerdere bomen geveld door de harde wind. Foto: Harrie Grijseels - SQ Vision

DEURNE – De hevige regenval en de harde wind hebben in Brabant voor veel overlast gezorgd. In Deurne waaide aan de Julianastraat meerdere grote bomen om door de harde wind. 

Wateroverlast in Deurne. Foto: Harrie Grijseels – SQ Vision

Wateroverlast
De Helmondseweg was tijdelijk afgesloten vanwege de wateroverlast door de hevige regenval. Ook in andere delen van Brabant was er overlast. 

Wateroverlast in Deurne. Foto: Harrie Grijseels – SQ Vision

Vlijmen
Op de Schout van Drunenstraat in Vlijmen brak een grote tak van een boom af en kwam op twee auto’s terecht. Een van de auto’s liep hierbij schade op.

Uden
Ook in Uden knakten verschillende bomen om. De brandweer is bezig met opruimen en probeert de weg vrij te maken. 

In Bladel werd een windhoos waargenomen. Foto: Berry van Gaal – SQ Vision

Bladel
Aan de Zwartakkers tussen Reusel en Bladel werd een compleet maisveld vernield en vijf bomen op rij waaide hier om. De Brandweer van Bladel en Reusel-De Mierden zijn uren in de weer geweest om de wegen weer vrij te krijgen.

 

Foto’s: Berry van Gaal en Harrie Grijseels – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1475″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]