Zwaargewonde bij ongeval op Meirseweg in Zundert

0
Foto: Perry Roovers - MaRicMedia

ZUNDERT – Bij een ernstig ongeval op de Meirseweg in Zundert is in de nacht van dinsdag op woensdag een bestuurder van een auto zwaargewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak botste de man met zijn auto tegen een boom waarna zijn auto in brand vloog. 

Ook een Mobiel Medisch Team was ter plaatse. Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

MMT
Meerdere ambulances, brandweer en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. De man is onder begeleiding van een trauma-arts met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. 

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. 

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1471″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]