Auto op zijn kop na botsing met boom in Rucphen

0
Foto: Christian Traets - MaRicMedia

RUCPHEN – Een auto is in de nacht van woensdag op donderdag in botsing gekomen met een boom. Dit gebeurde rond 01.30 uur aan de Rucphenseweg in Rucphen. De automobilist kwam met botsing met een boom. Vermoedelijk is de auto daarna gaan tollen en is vervolgens op zijn kop terecht gekomen op het naastgelegen fietspad.

De bestuurder ramde een boom. Foto: Christian Traets – MaRicMedia

Huisarts
Een huisarts, die dienst had voor de huisartsenpost, was toevallig in de buurt en verleende eerste hulp. De automobilist is vervolgens uit voorzorg nagekeken in een ambulance maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Het voertuig is door een berger afgevoerd. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend.

De auto kwam op een naastgelegen fietspad tot stilstand. Foto: Christian Traets – MaRicMedia