Man doodgeschoten op Johannes Klingenstraat in Best

0
Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen - Foto: Sander van Gils / Persbureau Sander van Gils

BEST – Bij een schietpartij in Best is donderdagavond een man om het leven gekomen. Het slachtoffer werd rond 22.35 uur neergeschoten in de Johannes Klingenstraat. Een of meerdere daders zouden daarna op de vlucht geslagen. De ambulancedienst kwam met spoed ter plaatse maar kon niets meer voor het slachtoffer betekenen. De man overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De mogelijke vluchtauto is brandend aangetroffen in Son – Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

‘Vluchtauto uitgebrand in Son’
Kort na de melding van de schietpartij werd aan de Vlinderlaan in Son een brandende BMW aangetroffen. Vermoedelijk gaat om de vluchtauto waarin de schutters of schutters na de schietpartij in Best op de vlucht is geslagen. De politie heeft de omgeving van beide incidenten ruim afgezet en is begonnen met een uitgebreid onderzoek.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1478″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Sander van Gils / Persbureau Sander van Gils