Ravage na botsing auto’s en vrachtwagen op N65

0
Foto: Toby de Kort - DE Kort Media

OISTERWIJK – Op de N65 is donderdagochtend een vrachtwagen in botsing gekomen met twee auto’s. Door het ongeval ontstond een flinke ravage op de weg. Twee personen raakte gewond. Een van de gewonden is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een tweede gewonde is ter plaatse aan zijn verwondingen behandeld.

De voertuigen liepen flinke schade op. Foto: Toby de Kort – De Kort Media

Remmen
Omstanders melden dat een van de auto’s remde voor het verkeerslicht waarna een achteropkomende auto op zijn voorganger botste. Een van de auto’s schoof door naar de andere rijbaan en kwam in botsing met de vrachtwagen.

Ook de vrachtwagen liep schade op. Foto: Toby de Kort – De Kort Media

Berger
Beide auto’s raakte zwaar beschadigd en zullen door een berger getakeld en afgevoerd worden. Onbekend is of de vrachtwagen getakeld moet worden.