Fietser geschept door auto op oversteekplaats in Breda

0
Foto: Perry Roovers - MaRicMedia

BREDA – Op de fietsoversteekplaats ter hoogte van de Westerparklaan en Heilaarstraat is vrijdagochtend rond 04.30 uur een fietser geschept door een auto. De fietser is met de ambulance met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Twee fietsers die aan kwamen rijden gooide hun fiets aan de kant en boden gelijk eerste hulp.

De ruit was kapot. Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

Ruit kapot
De fiets lag in de groenstrook zo’n 25 meter verderop. De ruit van de auto was helemaal kapot van de klap. De automobilist was hevig geschrokken. Het is onduidelijk wie er geen voorrang heeft verleend.

Afgesloten
De weg is een tijdje afgesloten geweest aan beide zijde. De politie doet onderzoek. De auto zal worden getakeld door een berger.

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1479″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]