Flinke schade en gewonde bij ongeval op N269 bij Hilvarenbeek

0
Foto: Toby de Kort / De Kort Media

HILVARENBEEK – Bij een ongeval tussen twee auto’s op de N269 bij Hilvarenbeek is vrijdagavond rond 18.15 uur een gewonde gevallen. De twee auto’s botsten op een rotonde door nog onbekende oorzaak op elkaar. Een van de auto’s raakte flink beschadigd. De politie sloot één rijstrook van de N269 af voor het verkeer.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1482″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Toby de Kort / De Kort Media