Grote afgebroken tak valt op auto en verspert Heikantlaan in Tilburg

0
Foto: Jules Vorselaars / JV Media

TILBURG – Op de Heikantlaan in Tilburg is vrijdag aan het einde van de middag een enorme tak van een boom afgebroken. Het gevaarte kwam rond 17.40 uur bovenop een auto terecht en versperde de weg volledig. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij. Brandweerlieden hebben de grote tak verwijderd door deze klein te zagen.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1480″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Jules Vorselaars / JV Media