Wielrenner zwaargewond bij aanrijding op Rosmolenplein in Tilburg

0
Foto: Jules Vorselaars / JV Media

TILBURG – Een wielrenner is vrijdagavond rond zes uur zwaargewond geraakt toen hij werd aangereden op de kruising van de Hoefstraat en het Rosmolenplein in Tilburg. De man belandde hard op de voorkant van de auto en daarna op het wegdek. Hij liep hierbij botbreuken op en raakte zwaargewond.

Foto: Jules Vorselaars / JV Media

Spoed
Een ambulance kwam ter plaatse en bracht het slachtoffer met spoed over naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd maar was hevig geschrokken. De voorruit van de auto werd volledig vernield. Het ongeval trok behoorlijk wat bekijks van mensen uit de buurt.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1481″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Jules Vorselaars / JV Media