Plotseling overstekend kind aangereden door auto op Tongelresestraat in Eindhoven

0
Foto: Arno van der Linden / SQ Vision

EINDHOVEN – Op de Tongelresestraat in Eindhoven is zaterdagmorgen rond halfelf een klein kind aangereden door een auto. Het kind liep plotseling tussen geparkeerde auto’s door de weg op. De bestuurster van de auto kon het kind niet meer ontwijken.

Foto: Arno van der Linden / SQ Vision

Groot alarm
Meteen werden er twee ambulances en een traumahelikopter gealarmeerd. Omdat de melding binnen kwam als reanimatie werd ook de brandweer gealarmeerd maar dit bleek gelukkig niet het geval. De politie sloot de Tongelresestraat tijdelijk af voor alle verkeer.

Foto: Arno van der Linden / SQ Vision

Onderzoek
Het kind was bij bewustzijn. Nadat het was gestabiliseerd is het met de ambulance onder politiebegeleiding naar het Floraplein gereden waar de traumahelikopter was geland. De trauma arts is hier in de ambulance gestapt en meegegaan naar het ziekenhuis. De politie heeft het ongeval in onderzoek.

Foto: Arno van der Linden / SQ Vision