Beschonken automobilist veroorzaakt ravage op A65 bij Vught

0
Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

VUGHT – Op de A65 bij Vught is in de nacht van zaterdag op zondag een ongeval. De man verloor rond halfvijf door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur en ramde een vangrail aan de linkerzijde van de weg. Daarna kwam hij met zijn bestelbus op de kant tegen een verkeersbord tot stilstand.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia

Gedronken
De man is nagekeken door ambulancemedewerkers maar bleek niets ernstigs te mankeren. Uit een eerste blaastest van de politie bleek dat hij vermoedelijk wel te veel had gedronken. Hij is daarom aangehouden en overgebracht naar het bureau voor een tweede blaastest. Zijn bestelbus is afgevoerd door een bergingsbedrijf.

Foto: Bart Meesters / Meesters Multimedia