Britse automobilist slaat over de kop en rijdt van talud op A2 bij Eindhoven

0
Foto: SQ Vision Mediaprodukties

EINDHOVEN – Een Britse automobilist is zondag met zijn auto over de kop geslagen bij een ongeval op de A2 bij Eindhoven. Vermoedelijk heeft de man de bocht niet goed ingeschat en is hierdoor over de kop geslagen en een stuk naar beneden gereden. Hier reed hij nog een paaltje met prikkeldraad uit de grond.

De man is met een ambulance naar een ziekenhuis overgebracht. Wat de aard van zijn verwondingen zijn is onbekend. De auto zal als total loss beschouwd moeten worden.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1489″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: SQ Vision Mediaprodukties