Niemand naar ziekenhuis na ongeval op N283 bij Hank

0
Foto: Mathijs Bertens / MaRicMedia

HANK – Op de kruising van de Keizer Napoleonweg met de Provincialeweg N283 in Hank is zondagmiddag rond 17.10 een ongeval gebeurd. Twee auto’s kwamen op de kruising met elkaar in botsing. Een van de twee bestuurders heeft vermoedelijk geen voorrang verleend of de andere auto over het hoofd gezien.

Foto: Mathijs Bertens / MaRicMedia

Voertuigen beschadigd
Beide voertuigen raakten beschadigd en konden niet meer verder rijden. Een berger heeft beide auto’s getakeld. Een meisje had onder anderen last van haar enkel en ook haar arm. Die is door het ambulancepersoneel met verband is ingebonden.

Foto: Mathijs Bertens / MaRicMedia

Niemand naar ziekenhuis
Een oudere vrouw van het andere voertuig is ook in de ambulance nagekeken. De overige inzittenden van beide voertuigen kwamen met de schrik vrij. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Foto: Mathijs Bertens / MaRicMedia