Tenminste tien automobilisten rijden band lek op verloren reservewiel na aanrijding

0
Foto: SQ Vision Mediaprodukties

EINDHOVEN – Door een ongeval tussen twee auto’s op de N2 bij Eindhoven is zaterdagavond een hoop schade ontstaan. Een Volvo botste achterop een andere auto, waarna deze de thuiskomer die onder de wagen hing verloor. Veel andere auto’s reden over deze reserveband heen en reden hier hun band op lek.

Foto: SQ Vision Mediaprodukties

Ambulance
Een ambulance werd opgeroepen vanwege het eerste ongeval. Een vrouw en een baby werden nagekeken maar bleken niet dusdanig gewond te zijn dat ze met de ambulance mee moesten naar het ziekenhuis.

Foto: SQ Vision Mediaprodukties

Zes auto’s afgesleept
Verschillende wagens van een bergingsbedrijf werden ingezet om de auto’s af te slepen. Uiteindelijk zijn zes auto’s afgesleept. De andere auto’s die betrokken waren zijn geholpen met het wisselen van een band waarna deze zelf hun weg weer konden vervolgen.

Foto: SQ Vision Mediaprodukties

Tenminste tien auto’s betrokken
Volgens een agent ter plaatsen waren minimaal 10 auto’s uiteindelijk betrokken. Maar hoeveel het er exact zijn geweest is onbekend omdat over een stuk van ongeveer twee kilometer her en der nog auto’s stonden met een kapotte band.

Foto: SQ Vision Mediaprodukties