Twee gewonden na steekpartij bij parkeergarage in centrum Eindhoven

0
Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

EINDHOVEN – Bij een steekpartij op de Ten Hagestraat in het centrum van Eindhoven zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee gewonden gevallen. Een 29-jarige Eindhovenaar en 34-jarige Belg kregen rond 4.45 uur onenigheid met de inzittenden van een auto die de parkeergarage verliet. De twee werden daarbij op enig moment neergestoken.

Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

Onderzoek
Een traumahelikopter werd opgeroepen om hulp te verlenen maar is niet meer ter plaatse geweest. Beide slachtoffers zijn met ambulances overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van hun verwondingen is niets bekend. De politie is begonnen met een onderzoek naar de verdachten en de aanleiding voor het conflict. Daarbij worden ook camerabeelden bekeken.