Fietsster aangereden op berucht punt aan Weidehek in Breda

0
Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

BREDA – Een fietsster is maandagmorgen rond 10.00 uur bij de oversteekplaats aan het Weidehek in Breda aangereden door een auto. De automobiliste had haar niet gezien en reed de fietsster aan. De fietsster is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis, ze was wel aanspreekbaar.

Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

Vaker ongevallen
De automobiliste was hevig geschrokken. De politie noteerde het een en ander. Op de oversteekplaats gebeuren regelmatig van dit soort ongevallen; ondanks de haaientanden op de weg rijden de auto’s hier gewoon door.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1494″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Perry Roovers / MaRicMedia