(VIDEO) Gewonde bij eenzijdig ongeval in Roosendaal

0

ROOSENDAAL – Bij een eenzijdig ongeval is zondagnacht een automobiliste gewond geraakt in Roosendaal. Dit gebeurde rond 00.55 uur op de Frans Halslaan. De vrouw was met haar auto (met Belgisch kenteken) in botsing gekomen met een andere, geparkeerde, auto. Vervolgens is de auto op zijn kop terecht gekomen.

Foto: Christian Traets – MaRicMedia

Traumahelikopter
De brandweer, meerdere ambulances en een traumahelikopter werden gealarmeerd. De laatste genoemde werd vroegtijdig afgemeld. De vrouw zou uit de auto geslingerd zijn na de klap. Zij is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht. De toedracht van het ongeval is niet bekend. Beide voertuigen zijn door een berger afgevoerd.

 

Foto’s: Christian Traets – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1492″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]