Grote politie-inzet bij ontruiming woonwagen op kampje in Tilburg

1

TILBURG – Op het woonwagenkampje aan de Kapitein Nemostraat in Tilburg is maandagmorgen een grote politiemacht ter plaatse geweest. Door een gerechtelijke uitspraak moest er een woonwagen verwijderd worden van het kamp. De bewoners van het woonwagenkamp hadden de woonwagen ondertussen zelf al verwijderd van het terrein.

Mobiele Eenheid
De politie was uit voorzorg massaal ter plaatse. Vier ME-busjes, vijf gewone politiewagens en een groot aantal agenten zorgden ervoor het rustig bleef. Volgens een bewoonster is het niet te begrijpen waarom er zoveel politie ter plaatse was. De plaats waar de woonwagen stond is nu met betonnen blokken afgezet. “Bij een normale ontruiming is er hooguit één agent mee en hier moet er weer een heel dozijn bij zijn” aldus een bewoonster van één van de woonwagens. 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1493″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]


1 REACTIE

Comments are closed.