Opnieuw ongeval op kruising Heikantlaan met Quirijnstoklaan in Tilburg

0
Het gaat wel vaker mis op deze kruising in Tilburg. Foto: Jules Vorselaars - JV Media

TILBURG – Maandagavond omstreeks 18.25 gebeurde er een ongeval op de beruchte kruising van de Heikantlaan met de Quirijnstoklaan in Tilburg. Dit kruispunt is al meerdere malen op de schop geweest maar desondanks gebeuren er regelmatig ongevallen.

Foto: Jules Vorselaars – JV Media

Klapband
Zo ook nu toen een automobiliste de oprit van de Quirijnstoklaan afreed maar een tegemoetkomende auto over het hoofd zag. Deze kon een botsing niet meer afwenden en tikte de auto van de vrouw aan. Haar auto kreeg een klapband, maakte een u-turn, en kwam al slingerend weer tegen het verkeer in rijden.

Foto: Jules Vorselaars – JV Media

Berger
Een toevallig passerende hondengeleidster van de politie kon haar nog net ontwijken toen ze in de berm tot stilstand kwam. De hondengeleidster hielp vervolgens beide automobilisten in de afhandeling van de schade. Bij het ongeval liepen beide auto’s schade waarna een bergingsbedrijf ze wegtakelde. Inmiddels is de weg weer vrij. Beide bestuurders bleven ongedeerd bij het ongeval.