Mannen met hennep en cocaïne op zak gesnapt

0
Stockfoto - MaRicMedia

BREDA – Agenten hebben op de Klein Hoogsteen een 25-jarige Bredanaar opgepakt. Hij had hennep en cocaïne op zak. Een tweede verdachte, een 29-jarige plaatsgenoot werd op de Dominee van Pellecomstraat aangehouden.

Drugs verhandeld
De 25-jarige verdachte werd op maandag 5 september rond 17.30 uur met zijn auto aan de kant gezet. Het vermoeden bestond dat de man kort voor zijn staande houding drugs zou hebben verhandeld aan zijn 29-jarige plaatsgenoot. De verdachte overhandigde bij navraag van de agenten een zakje hennep en verschillende zakjes cocaïne. Daarop is hij aangehouden. Vervolgens hebben de dienders de man zijn auto nog doorzocht. Daarin bleek een boksbeugel te liggen. Deze is in beslag genomen.

Dominee van Pellecomstraat
De 29-jarige werd op de Dominee van Pellecomstraat aan de kant gezet. De man bleek ook een aantal zakjes cocaïne op zak te hebben. Daarop is de man aangehouden. Hij is na verhoor dezelfde avond nog in vrijheid gesteld. De politie onderzoekt de zaak.