Vrachtwagen ramt viaduct op Franklin Rooseveltlaan in Breda

0
Foto: Tom van der Put / MaRicMedia

BREDA – Een Poolse vrachtwagen reed dinsdag aan het eind van de middag tegen het viaduct aan op de Franklin Rooseveltlaan in Breda. Dat gebeurde omdat de container op de trailer achter de truck te hoog was voor het viaduct.

Foto: Tom van der Put / MaRicMedia

Schade
De container werd flink beschadigd en op de bovenkant lag puin van het viaduct. Het is niet de eerste keer dat het mis gaat op deze plek. Of de chauffeur de borden niet heeft gezien of onvoldoende op de hoogte was van de hoogte van zijn combinatie is niet duidelijk.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1497″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Tom van der Put / MaRicMedia